Adžika, 30 g
Kód: 492Detailní popis produktu
Použití v kuchyni: vhodná k rýžovým, zeleninovým i masovým pokrmům. Přísada ke grilování masa (kuře, ryby, šašlik), do mletých mas, k dušeným a pečeným masům, ochucovadlo drůbeže, jehněčího masa, gulášů, ale díky své aromatické chuti je vhodná i k vegetariánským pokrmům. Především jídla z patizonu, lilku nebo luštěnin.
Adžika pochází z Kavkazu a Gruzie, kde se používá především jako pasta nebo hořčice. Velkou pochoutkou je také v Rusku. Do mnoha dalších zemí se adžika dostala spíše jako drcený prášek.
Hmotnost: 30 g
Složení: sůl (max. 24,9 %), směs koření (česnek, sladká paprika, saturejka, chilli, kopr, bobkový list, bazalka, majoránka, petržel, koriandr, máta)
Skladování: při pokojové teplotě
Trvanlivost: 1 rok
Země původu: ČR
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Výrobce: Horňácká farma - Hrubá Vrbka 271, 696 73
Produkt: Adžika, 30 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.