Čaga neboli rezavec šikmý - se často využívá ve formě odvaru, prášku nebo tinktury.
Pro přípravu čajového odvaru se sušené kousky čagy vaří při nízké teplotě po dobu...
Klouzek je vynikající houbou
Doporučujeme namočit před použitím na 2 hodiny do vody. Výhodou sušených hub je, že mají větší aroma než houby čerstvé. Je výborný do polévek...
Sušené křemenáče Jsou ideální pro masová jídla, polévky a omáčky. Lze je kombinovat i s jinými druhy hub a se zeleninou.
Před použitím je doporučeno houby na 2 hodiny...
Jedlá houba s všestranným použitím. Hodí se do polévek i omáček a výborná je též nakládaná či podušená s masem. Před použitím doporučujeme namočit na 2 hodiny do vody nebo mléka.
Kód: 429
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací