Výborně chutná v zeleninových salátech, polévkách, omáčkách i masových pokrmech. Kromě toho se hodí do rýžových jídel a podtrhne chuť kuřete, ryb a darů moře. Citronová tráva se...
Fenykl obecný se dá zužitkovat celý, ale u nás je nejběžnější používání semen.
Aromatické koření se uplatní téměř všude od masových pokrmů, přes nálevy při zavařování až ke...
Jitrocel si získal mnoho lidových názvů. Myší ouško, psí jazyk, hojíček nebo svalník - tak se říká trvalce s dlouhými, zespod žilnatými listy, které vyrůstají v růžicích.
Lískový ořech je plodem lísky a obsahuje mnoho cenných živiny. Ty můžeme plně využít, když sáhneme po BIO produkci, která je zárukou dobré kvality pěstování s ohledem na životní...
Rozinky vznikají sušením plodů vinné révy. Protože se tak z původního plodu ztratí značné množství vody, která jinak tvoří dominantní složku veškerého ovoce, obsahují rozinky...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací